Laravel bir çeşit framework'tür ve içerisinde ihtiyaç duyulan pek çok gelişmiş özelliği barındırmaktadır. Laravel framework diğer frameworklerden ayrılır çünkü kendisi çok sade bir framework'tür. Laravel framework ile çok temiz bir şekilde kod yazabilirsiniz. Bu sayede üzerinde çalıştığınız uygulamaları rahatlıkla çok fazla zorlanmadan geliştirebilirsiniz. Laravel öğrenmesi ve uygulaması oldukça kolay bir sistemdir. Kolaylıkla öğrenebilir ve hızlı bir şekilde uygulamaya koyulabilirsiniz. Laravel framework ile ister çok küçük işlemleri isterseniz çok karmaşık işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Laravel içerisinde pek çok farklı özellik ve işlem barındırmaktadır. Örneğin eloquent ORM kullanmaktadır. Bu da oldukça gelişmiş olduğu için sizlere maksimum fayda sağlayacaktır.


 Backend Nedir?

 Pek çok kullanıcı backend sisteminin ne olduğunu merak etmektedir. Sizlere bu yazımızda backend yazılım ile ilgili kısa bilgiler vereceğiz. Backend aslında kullanıcıların görmediği her şey ve ana sistemdir. Mesela bir programın nasıl yazılacağını bulmak backend yazılıma girmektedir. Backend pek çok karmaşık ve görülmeyen işlemi yürütmektedir. Kullanıcıların gördüğü kısımsa frontend olarak bilinmektedir. Backend sistem backend developer tarafından yürütülmektedir. Yani developer arka sahnede çalışmakta ve pek çok karmaşık işi yürütmektedir.  Backend nedir ve backend developer ne iş yapar ile ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayarak diğer blog yazımıza gidebilirsiniz.


 Web Yazılım Nedir?

 Bu bölümdeyse basitçe web yazılım nedir nasıl çalışır sizleri bilgilendireceğiz. Web yazılım alan adında hizmete, ürünlere vb. doğru ve etkileşimli bir şekilde ulaşımı sağlayan bir alt yapı işlemidir. Web yazılımı meydana getirilirken pek çok farklı yazılım dili kullanılabilir. En sık kullanılan yazılım dilleri ise php ve asp.net dir. Web yazılım kısaca bir sitenin işlevlerini oluşturan tüm kodlamalara verilen isimdir. Crenw firması olarak kullanılan ve geliştirilen web yazılımlar ile müşterilerin istekleri doğrultusunda güvenli bir yazılım ortaya çıkartılmaktadır. Web yazılımın bütün aşamaları firma tarafından en güvenilir ve sağlıklı bir şekilde yönetilmekte ve kontrol edilmektedir.

 Oluşturulan yazılımlar gelişmelere müsait ve son teknoloji bir yazılımdır. Bu sayede sizlere oldukça kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca web yazılımda seo da çok önemli bir yere sahiptir. İçerik de önemli olan konulardan bir tanesidir ve dikkate alınması gereklidir. Crenw bunlar gibi önem arz eden konulara yoğunlaşarak harika bir iş çıkarmaktadır.