Internet siteleri üzerinden pek çok işlem yapılabilir. Bu imkanları kullanabilmek ve amacınıza yönelik verim elde edebilmek için alan adı almalısınız. Durum böyle olunca da insanlar doğal olarak bazı arayışlara girebiliyor. Bunlardan birisi de ucuz alan adı hizmeti almak istemektir. Bu konuda Crenw olarak çeşitli seçenekler sunmakta ve sizlere yardımcı olmaktayız. Bu konuda farklı alan adları için birçok seçenek mevcuttur. Amacınıza uygun olarak seçim yapabilir ve kaliteli hizmet alabilirsiniz.

 Alan adı için sunulan fiyatlandırma yaklaşık olarak aynıdır. Fakat bazı alan adları arasında az miktarda farklılıklar bulunmaktadır. Burada fiyatlandırma tamamen ne üzerine site kurulacağı ile ilgilidir. Fiyatlar genel olarak 60-900 TL arasında değişim göstermektedir. Her kategoriye özgü alan adı hizmeti bulmak mümkündür. Yeni kayıt, transfer ve yenileme için farklılıklar bulunmaz. Hizmet karşılığında ücretler standart olarak eşittir.


 Ticari İşler İçin Alan Adı Fiyatları

 Söz konusu ticari işler olduğunda en bilindik alan adı ".com" olarak bilinir. Bu alan adını alarak hem en çok kullanılan hizmete bağlanır hem de o kadar çok yükselirsiniz. Bu alan adını alırken ödemeniz gereken ücret oldukça ucuz ve uygundur. Bir yıllık hizmet için alınan ücret 9,20 $ olarak belirlenmiştir. Bütün alan adları içerisinde en uygun fiyatları olanlardan birisidir. Hem alırken hem de kullanırken epey kazanç sağlar.


 Servis Sağlayıcılar İçin Alan Adı Fiyatları

 İşlerde ve uygulamalarda en çok destek sağlayan imkanlar servis sağlayıcılardan geçer. Eğer herhangi bir servis sağlayıcı kullanılmak isteniyorsa ".net" alan adı en uygun olandır. Bir yıllık alan adı hizmeti 8,80 $ olarak belirlenmiştir. Bu alan adı da yine en çok bilinen ve bir o kadar da kullanılan servis sağlayıcı alan adıdır. En iyi fiyat fırsatıyla alıp kullanabilirsiniz. Ucuz ve çok kullanışlıdır.


 Dernekler Ve Topluluklar İçin Alan Adı Fiyatları

 Bakanlıklar tarafından koyulan şartlardan birisi de dernekler ve benzeri topluluklar için de alan adları olmasıdır. Bu konuda en çok kullanılan ve fiyatı da gayet ucuz olan ".org" alan adı önerilir. Bu alan adının fiyatlandırması ise 11 $ olarak belirlenmiştir. Bu hizmeti alarak bir yıllığına belirtilen ücreti ödersiniz. Oldukça makul ve kullanışlı bir alan adıdır.


 İş Çevreleri ve Firmalar İçin Alan Adı Fiyatları

 Bu konuda en çok tercih edilen alan adlarından birisi de ".biz" alan adıdır. Fiyatlandırma ise 11 $ olarak belirlenmiş olup yaygın olarak tercih edilir. Bu sayede network ağınızı geniş tutmanız mümkündür.


 Diğer Alan Adları İçin Fiyatlandırma

 Crenw olarak alan adlarımız bu kadar değildir. En yaygın ve hesaplı olanlar dışında daha geniş amaçlar için farklı alan adları da mevcuttur. Domain fiyatlandırma ayrıntısı için hazırlanan tablodan incelenebilir. En iyi ve kaliteli şekilde hizmet verilir.