Crenw Blog

Seo Seo İçin Canonical Url Nedir?

Seo İçin Canonical Url Nedir?

 Sitede birden fazla adresten erişilebilen bir sayfanın yanı sıra aynı veya benzer içeriğe sahip sayfalar varsa, arama robotları bunları kopya olarak sayabilir. Bu tarz durumlarda arama robotları sayfaları bir grup kopya halinde b..

30/08/2021
Seo Seo ve Blog Hakkında Bilgiler

Seo ve Blog Hakkında Bilgiler

 Blog kişilerin kendi istekleri doğrultusunda kendi web sitelerinde veya hazır olarak kurulmuş blog sitelerinde deneyim ve görüşlerini paylaşmalarıdır. Buna aslında web günlüğü denilse yanlış olmaz. Özellikle internetin insan hayatında bu denli ..

15/06/2021
Seo Meta Etiketi ve Seo

Meta Etiketi ve Seo

 Tüm insanlar sıklıkla interneti kullanırlar ve internetten aradığı bilgiyi hızlı ve doğru bir şekilde bulmak insanlar için en önemli konular arasındadır. Arama motorları bu gibi durumları göz önüne alarak çeşitli yöntemleri insanların hizmetine..

06/05/2021
Seo Keyword Nedir ve Seoya Yararları Nelerdir?

Keyword Nedir ve Seoya Yararları Nelerdir?

 Sitenizi arama motorlarında konumlandırmak istiyorsunuz ve bir soru sizi rahatsız ediyor: anahtar kelime nedir, nasıl yapılır ve arama motoru sıralamasında nasıl iyi yerlere gelinir? Bu görevi yerine getirmek gerçek bir temeldir anca..

12/03/2021
Seo Backlink Nedir ve Nasıl Alınır?

Backlink Nedir ve Nasıl Alınır?

 Backlink, yani SEO sıralamasını yükseltmek için kullanılan bir yöntemdir. En kısa anlatımı ile bir internet sitesinin içeriğinde bir başka sitenin ya da sayfanın linkini bulundurmasıdır.  kullanımında dikkat edilmesi gereken çok önem..

03/02/2021
Seo Seo Geliştirme Yolları

Seo Geliştirme Yolları

 Seo, bir diğer adıyla , internet sitenizin trafiğini artırmanız için çok önemlidir. Bazı teknikleri dikkatli ve yerinde kullanarak arama motoru sıralamanızı geliştirebilirsiniz. Bu sayede arama motorları üzerinden sorgulamalar yapıldı..

18/01/2021
Seo SEO Uzmanı Nedir?

SEO Uzmanı Nedir?

 Günümüzde teknoloji çok hızlı ilerlemektedir ve artık internet hayatımızın bir parçası olmuş durumdadır. Pek çok hizmete, ürüne veya bilgiye erişim internet siteleri üzerinden olmaktadır. Ama bu erişimlerin düzgün olabilmesi için bu sistemlerin..

31/12/2020
Seo Seo Nedir?

Seo Nedir?

 SEO, Search Engine Optimization kavramının kısaltılmış halidir. Türkçeye tam çevirisi ise dur. Kısaca anlamı ise şudur: arama motorlarına optimize olan internet siteleri ya da içerikler, arama motorlarında üst sıralara yerleşirler. Böylece sayf..

10/12/2020
Seo Sitemap Nedir?

Sitemap Nedir?

 Sitemap, siteyi daha iyi dizine eklemek için Google bot gibi robotlara rehberlik edebilen bir dosyadır. Dosya uzantısı XML olan site haritasının arama motorlarının indeksleme hızı üzerinde büyük bir etkisi vardır. Site haritası dosyaları yar..

28/11/2020
Seo Robots.txt Nedir?

Robots.txt Nedir?

 Arama motoru siteleri web sitelerini tarayıp sıralama yaparken site içerisinde yer alan Robots.txt dosyalarını tarayarak işlem yaparlar. Bu nedenle web site sahipleri yada web site düzenlemesi yapanlar robots.txt dosyası içerisine yazılması ..

24/11/2020
Yukarı